perjantai 14. helmikuuta 2014

Kukkahattutädin uudet treenipökät

Hankin uudet treenipökät, kokoa M. Olen iloinen, taas kerran. Ei L-kokoa. Davidin caprit ovat mukavat päällä, napakkaa materiaalia ja näyttävätkin ihan siedettäviltä!


No sitten se kukkahattutätiosuus

Nyt usealla kerralla kun olen salille mennyt olen törmännyt hassuun ilmiöön: salilla on lauma 12-13 vuotiaita nuoria tyttöjä, lapsia, pukeutuneina hyvin hämmentävästi. Yhdellä on päällään Hyvin Lyhyet farkkushortsit, toisella "rintsikoiden" päällä täysin läpinäkyvä pitsitoppi. Sellainen yökerhovaate joka vaatisi alleen toisen topin. Ja tätä rataa. Kahden pienen tytön äitinä on pakko sanoa, että omaani en tuollaisissa vaatteissa laskisi ihmisten ilmoille, saati treenaamaan. Tosin, treenaaminen tässä porukassa on selvästi toissijainen asia ja sekin on tavallaan hyvä, ymmärtääkseni liian varhain aloitettu raskas salitreeni ei ole kasvavalle lapselle hyväksi.

Mutta siis, kysymykseni on: miksi pukeutua salille noin? Halutaanko huomiota, eikö oikeasti omisteta edes collarihousuja ja teepparia vai haetaanko tuolla hyväksyntää? Ja jos, niin kenen hyväksyntää? Urossukupuolenko? Toivottavasti ei! Siinä piilee valtava riski tulla joko ikätovereiden tai sitten vanhempien urosten leikkikaluksi, vähän tahtomattaan.

En sano, etteikö kasvuikäinen nuori saisi kokeilla rajojaan. Saa ja jopa pitää. Kuntosali lienee siihen varmaan kohtuullisen turvallinen ympäristö. Mutta pitäisikö meidän vanhempien vähän kouluttaa lapsiamme ja opettaa tilannetajua? Kurkata kassiin joskus? En ole koskaan nähnyt yhtään aikauista, edes sitä treenatuinta fitnesskissaa yhtä vähissä ketineissä treenaamassa. Kun kaikkea lapsi ei tajua itse, vanhempien pitää vähän näyttää suuntaa, eikö? Vai olenko ihan väärässä?

Lapsille, pienille tytöille, myydään topattuja leikkitissiliivejä ja pornahtavia lappubiksuja. Osa porukasta älähtää tähän heti, että vika ei ole lapsen vaatteissa vaan niiden mielessä, jotka näkevät vaatteet lapsille sopimattomina. Minulla ei mene jakeluun. Itse ainakin toivoisin, että lapsi olisi mahdollisimman pitkään lapsi ja pukeutuisi kuin lapsi. Seksikkäitä tamineita voi käyttää vanhempana, ja silloinkin toivoisin naiselta löytyvän tilanne- ja tyylitajua... Peittäminen on näyttämistä seksikkäämpää.

Kukkahattutäti vaikenee!!

Follow on Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!