maanantai 14. huhtikuuta 2014

Puolivuotias

Vauva-armas täytti tänään puolikkaan vuoden. Aika on menny niin järkyttävän nopeasti, että kärryillä ei meinaa äitiparka enää pysyä.
Mitäs meidän puolivuotiaalle kuuluu:

  • Vauva juttelee jokeltelemalla.
  • Käännös onnistuu etenkin mahaltaan selälle.
  • Soseruoat maistuvat ja äidin oma maito, tuttipullo vellitäytteellä erittäin hyvänä hetkenä, tähtien ollessa oikeassa linjassa ja kun oikeanlainen feng-shui vallitsee tilassa.
  • Leluihin tartutaan innolla ja ihan kaikkea pitää maistaa, varmuuden vuoksi.
  • Isosisarukset ovat ihastuttavia hymyjen määrästä päätellen!
Vauva voi siis hyvin, lentsut näyttävät olevan taaksejäänyttä aikaa ja kevättä kohti porskuttaa koko joukko uudella innolla. Tässä on muuten viimeinen blogikuva pikkuakasta, pian hän alkaa näyttää enemmän "itseltään" ja ei ole reilua minun häntä sitten enää täällä esitellä vaikka mieli tekisikin. Jokainen äiti toki miettii tämän omalla kohdallaan ja oman perheensä lähtökohdista. 

Vauvasta ja lapsista kirjoittelen jatkossakin, samalla suodattimella kuin tähänkin asti. Kun lapset ja perhe ovat se tärkein ja ihanin asia elämässä ja liikunta ynnä muu hupatus tulee sitten niiden perässä. Kuitenkin niin, että liikunta auttaa ylläpitämään terveyttä ja jaksamista - neljä pientä lasta voivat olla melkoinen joukko käsiteltäväksi vaikka rakkaita ovatkin. On hyvä purkaa ajoittaista turhautumista salilla! Eli sekin, liikunta, on tärkeää. Tärkeistä asioista kirjoittelen, ilokseni ja pohtiakseni, päätä järjestelläkseni. Vastedeskin.

Siinäpä oiva aasinsilta!

Eli vuorossa on salipäivitys! Lauantaina kävin tekemässä rinta, olka, ojentaja -päivän hauiksillä ryyditettynä.  Penkkipunnerrus 3x6 30kg, Pecdec, 3x20 20kg, pystysoutu+pystypunnerrus superina 16 kilon tangolla, 3x10+10, takaolka taljassa 3+12 35kg, ojentajat taljassa 3x12 35kg ja hauksia tangolla sekä vasaraotteella käsipainoilla. Kivaa oli, nyt sattuu.

Tänään juostiin treenikamun kanssa sitten hyvä lenkki keväisessä sateessa, ilmassa runsaasti happea ja meno oli mukavaa. Kilometrejä kertyi n. 8 kokonaista. Huomenna salille ja nyt toivotaan, että pitkään vaivanneet sairastelut ovat historiaa (etenkin kun vatsa hieman velloo...).

Pääsiäistä odotellessa: mämmi ja pitkä vapaa aamu-unineen tulevat tarpeeseen. Tai eihän se mämmi tarpeeseen tule, onpahan vaan hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!