perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kun vauva tekee hammasta

Oma rakas pikkumussukka on aika levoton unikaveri: hän yrittää pyörähtää unissaan ja alas tuleva hammaskin riesaa pitkin yötä. Siitä seuraa se, että neitokainen vispaa - todellakin VISPAA - jaloillaan ja käsillään sellaista vauhtia että meillä ei helteillä tulla tarvitsemaan pöytätuuletinta. Tästä kaikesta taas seuraa se, että äitiliini on aina välillä hieman väsynyt. Siksipä päätin tänään pitää ansaitun lepopäivän, treeniputki onkin kestänyt n. viikon ilman taukoja.

Lepopäivän ratoksi oltiin sitten lasten kanssa ulkopuuhissa, haravoitiin ja nyhdettiin heiniä ja etsittiin nousevia tulppaaneja. Sopivan rentoa puuhastelua pitkälle iltaan. Kevät on ehkä jopa parasta aikaa! Siihen liittyy jonkin kumma riehakkuus, ei jaksa jankuttaa uniajasta heti kahdeksalta ja mäkättää likaisista kengänpohjista. Nyt on aika ottaa ilo irti pakkasten jälkeen, niin vanhemmilla kuin lapsillakin. Illalla valoa riittää jo pitkään ja aamulla vauvelin iloksi aurinko nousee jo varhain. Äiti voisi kyllä nukkua...Mutta ei kehtaa valittaa tätä enempää.

Eilen kävin kuitenkin salilla ja sepäs näytti tältä:
  • Crossailua
  • 16kg kahvakuulalla heilautus yläasentoon, 3x15
  • Penkkipunnerrus 3x8, 30kg (2 toistoa enemmän/sarja kuin aiemmin, kehitystä...heh.)
  • PecDec 3x15 20kg
  • Pystypunnerrus 8kg käsipainoilla 3x10
  • Pystysoutu 20kg kahvakuulalla 3x10 ja teki todella tiukkaa
  • Takaolka taljassa 3x10 40kg
  • Ojentaja push down 3x10 40kg
  • Vatsalihakset, lankutusta mm. Nyt lankkuasennossa pysyy jo 45 sekkaa, synnytyksen jälkeen siinä pystyi vain käväisemään. Tärinä on edelleen kova ja vatsalihasten välissä pitkittäin oleva linea alba repsottaa edelleen - ei se taida enää palautuakaan. Ei voi mithään, neljä aarretta siellä on masussa kannettu ja saa siitä jäljet jäädäkin!
Jotenkin tuo lähestyvä kesä sai sellaisen ajatuksen mieleen, että josko pienillä ruokavalioentrauksilla vähän vielä kiristelisi rasvattomampaan kesäkuntoon (jota on tietenkin tarkoitus pitää yllä myös keväällä, syksyllä ja talvella). Otin taas Finelin kaveriksi ja ynnäilin sinne syötävät, juustoissa vähensin rasvan määrää ja pähkinäpussiltä pitää nyt vain pysyä pois vähän aikaa. Muuten paljon hyviä protskuja ja kasviksia, siitäpä se taas hurahtaa isommalle vaihteelle, uskon ja luulen. Tuloksia raportoin ensi viikolla torstaina!

Follow on Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!