tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viikon tarkastuspiste

Ja taas kerran on viikko sujahtanut nopsaan. Siihen on kuulunut yksi kokonainen salitreeni ja kaksi juoksulenkkiä, isojen vaatteiden kierrättämistä, uudet lenkkarit, palelua puistossa ja retki lintutornille. Paljon joutsenia oli siellä. Muita en tunnista, paitsi töyhtöhyypän. Niitä ei näkynyt. Välillä olin sitten sairaana ja siinäpä ei kummemmin urheilla. Olen muuten todella harvoin kipeänä, ihan uskomatonta että tälle keväälle mahtuu kaksi kunnon lentsua...

Mutta tärkeimpään eli pääasiaan eli painovaihteluihin:

  • vaaka näyttää - 500g mikä on hämmästyttävää! Ilmeisesti ei ruoka ole kovin maistunut kun pudotusta on tullut vaikka liikkumaan ei paljon olekaan päässyt. Ja toisaalta tiedämmekin,että liikuntaa lisäämällä aikuisen on hyvin, hyvin vaikeaa pudottaa painoaan ellei siihen yhdistetä ruokavaliomuutoksia... No kumminkin. Olen ihan tyytyväinen.
  • mittanauha näyttää nippa nappa alle 70cm vyötärön kohdalta, ei suuria muutoksia siinä mielessä. Pääasia ettei kasvusuuntaan lähde.
  • Muuta ilmoitettavaa: lähestyn keski-ikää hitaasti mutta varmasti. Iho on kuin teini-ikäisellä. Pitääkö olla tyytyväinen? Vai ryhtyä toimenpiteisiin? 
Nyt vain kohti uusia lukemia ja uutta viikkoa, johon toivottavasti mahtuu enemmän treenipäivä kuin edelliseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!