sunnuntai 18. toukokuuta 2014

"Edistys"kuvaa viikonlopun ratoksi

Edistyskuvaa hieman liioiteltuna. Hirveästi ei ole edistynyt lihaskasvu saati erottuvuus tällä seudulla, mutta vähän tuolla olkapäässä pilkottelee. Tuossa kuvassa jossa vyörätökin näkyy tykkään siitä, että selkä on aika möykytön - no more selkämakkaroita! Inhoan etenkin selkämakkaroita. Hyynaamalla on peitelty kuvaajana toimiva armas Hra R. Kyllä kai sitä hymyilittikin kun joutui kuvushommiin - kuinka turhamainen voi nainen olla. Hah! Mutta siis, nythän on niin että jos lihas halutaan paremmin esiin, on läskin vähennyttävä. Katsotaan vielä tarkemmin sitä ruokavaliota. Kanaa ja parsakaalia, nam. En aio kuvata, olette varmastikin niitä satseja nähneet kyllästymiseen saakka.

Viikonlopun treeneistä: perjantaina on ihan tajuton väsymys ja vatsa huuteli omiaan -> lepoa.
Lauantaiaamuna olo koheni niin hyvin, että 9.00 jälkeen kaarsin kotipihalta koti salia ja tein siellä hyvän rinta-olka-ojentaja -treenin ja muistin siis tehdä sen ojentajankin. Tänään aurinkoinen on hellinyt meitä aamusta saakka ja illan kähmässä hilpaistiin treenikamun kanssa reippaan kympin hölkkä metsässä. Nyt siellä vielä pystyi juoksemaan, viikonlopulla - lämpöaallosta johtuen - siellä on jo varmasti liikaa iniseviä ystäväisiä.

Muuten viikonloppu kului esikoisen futisturnausta ja huiman jänniä pelejä seuraten sekä tsempaten, ulkoilemalla, pihalla palloilemalla ja on myös kärrytelty vauvaa ja nukkevauvaa kera toiseksi nuorimman mussukan. Mukavaa aikaa perheen kanssa ilman ihmeempää säätämistä, perusasioita. Untakin on vähän saatu pallukkaan, toiveikkaana kohti maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!