tiistai 20. toukokuuta 2014

Reidet ja kreetalaiset synnit

Ensin ne reidet: tuossahan ne möllöttävät. Ovat olleet paksummatkin ja paljon ihraisemmat. Nythän tuossa jo vähän erottuu lihaskin. Tavoittena on että parissa kuukaudessa erottuvutta olisi enemmän. Vaikka rasvattomaan fitness-kuosiin en totta tosiaan ole pyrkimässä, on ihan kiva nähdä miltä saa itsensä näyttämään hyvällä treenillä ja vielä hieman viilaamalla ruokapuolta. Sitä kanaa, parsaa, rahkaa jne. koneeseen ja etenkin juoksupäivinä hyviä hiilareita tarpeeksi. Välillä, huono lihansyöjä kun olen, proteiinit jäävät alle sen mikä olisi tarpeen. Typerää. Ei sillä lihas kasva vaikka kyykkää kuinka. Katabolia vaanii kulman takana. Hui!


Ja sitten ne kreetalaiset synnit ja tunnustukset: vanhempani tulivat lomamatkalta ja toivat tuliaisia. Myös kuvassa näkyviä superultraherkkujani, noita patukoita, mitä nuo nyt ovat. Eilen meni yksi kokonainen, tänään yritin etsiä toisen mutta joku oli sen mennyt syömään salakavalasti. Kiitos syömärille! Vähemmän turhia kaloreita... Mutta olisivat ne olleet maukkaita kaloreita kyllä.

Luin tuon herkun tuoteselosteen melko tarkkaan ja päädyin siihen tulokseen, että nuohan ovat melkein terveysruokaa! 60 gramman paketissa on liki 13 grammaa proteiinia ja vain 240 kilokaloria...Voittaa perussuklaat jos nyt ei ihan jokapäiväiseen käyttöön voikaan suositella. Tai sehän riippuu ihan ihmisestä: jos 240 kilokaloria on "varaa" laittaa tällaiseen ruokaan - antaa mennä vaan! Jos taas pitää laskea kilokaloreita eli kiloreita ja vahtia proteiinimääriä, on suositeltavaa välttää höttökaloreita. Että kukin taaplaa tyylillään ja minä aion joskus jatkossakin tuhota tuollaisen jahka käsiini taas saan!

Treenattukin on, ei vain syöty ja etsitty kaapista herkkuja maaninen kiilto silmissä. Tänään oli kyykkypäivä-lempipäivä:

  • Crossailua lämpimiksi
  • Takakyykky vapaalla tangolla 10/20kg, 12/60kg, 10/70kg, 10/70kg
  • Sumokyykky 24 kilon kahvakuula kaverina, 3x12
  • Prässi yhdellä jalalla + molemmilla jaloilla, 70 kg, 12 toistoa ekalla, saman verran tokalla ja sitten kummallakin 15 ja pieni tauko.
  • Reiden koukistus, 10/40kg, 10/45kg, 10/50kg. Piti hakea sopivaa painoa, jatkossa 50kg on hyvä.
  • Reiden ojennus, 3x10/40kg
  • Pohje smithissä steppilaudalla varvistaen, painoa yht. 55kg, 3x20
Ja siinäpä se. Huomenna on illalla eskarilaisen kevätjuhla ja sieltä aion vaatteiden vaihdon jälkeen sännätä mäkitreeniä tekemään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!