maanantai 2. kesäkuuta 2014

Superviikonloppu ja liikuntaa lasten kanssa, osa 3.

Huhhei, viikonloppu meni nopeasti touhuamalla ja tohisemalla koko perheen kesken. Lauantaina käytiin tänne meille päin hiljattain avatussa Superparkissa. Superpark on sikahauska Duudsonit ja Hevisaurus -teemainen aktiviteettipuisto sisätiloissa, jossa on mahdollisuus liikkua ja leikkiä niin lasten kuin aikuistenkin. Huvipuistovekottimia tuolta on turha etsiä, idena on nimenomaan se liikkuminen ja leikki: on hyvät puitteet mutta ei valmiiksipureksittua tekemistä. Me siis kiipeiltiin seinillä, laskettiin mäkeä, hypittiin trampoliinissa, seikkailtiin labyrintissa, ajettiin polkuautoilla, kiipeiltiin vielä lisää, hohtogolfattiin ja syötiin hyvää ruokaa. Niin ja scootattiin koko porukalla, se oli kans ihan älyttömän kivaa!

On hyvä herätellä sisäitä lastaan välillä, varmasti puolet rypyistä jäi tuonne puiston tohinoihin. Syksyllä samaan rakennukseen avataan paljon muutakin liikuntaan liittyvää: kuntosalia, pilateskeskusta, tanssikoulua ja kamppailulajeille omaa treenipaikkaa. Tosi monipuolinen paikka tiedossa aktiivisille ja sellaisiksi haluaville perheille.

Lauantaina ehdittiin vielä vähän retkeilemäänkin ja tehtiin ekat saunavihdat. Väsynyttä oli porukka kun kaatuivat sänkyyn!

Eilen sunnuntaina oli sitten pitkän lenkin päivä ja jaksettiin hienosti 15 km hölkytellä. Hitaasti mutta varmasti: kilometriaika oli siinä 6.30-7.00 min/km. Kukin tavoittedensa mukaan. Perjantaina kävin tekemässä rinta-olka-ojentaja -treenin kumman hiljaisella salilla, kaikki olivat kai valmistautumassa päättäjäisjuhlallisuuksiin. Niin, meilläkin ensimmäinen mussukka on nyt eskarin suorittanut ja kesälomalla ihan virallisesti, syksyllä koulu. Kumma, miten aika juoksee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!