maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannuksen jälkeen


Sateinen ja hiton kylmä kesäsää jatkuu täällä meillä päin. Ei paljon houkuta ulos juoksemaan, kun katto ropisee ja tuuli vihmoo.  Juhannusta kuitenkin vietettiin mukavissa merkeissä, ihan kotosalla ja pari vierastakin saatiin huijatuksi mukaan. Hyvää ruokaa ja lenkkeilyä kuului meidän juhlintaan, lisäksi tehtiin hyvin asiantuntevin ottein saunavastoja. Vai ovatko ne vihtoja?

Herkkuja oli sekä terveellisiä että epäterveellisiä, mutta tässä kuvia vaan niistä terveellisistä... Epäterveelliset hulahti masuun sellaista vauhtia ettei kuvailla kerennyt! Flunssa alkaa helpottaa, lääkekuuri loppuu tänään. Lenkkeilyä ja salia olen varovaisesti jo aloitellut viime viikolla ja isompaa romahdusta ei tunnu tapahtuneen kunnon tai voimatason suhteen. Valitettavasti lapsista 3/4 ovat nyt poteneet kuumetta erimittaisia jaksoja ja sehän tarkoittaa levottomia öitä ja väsynyttä mammaa. Silmät ristissä koetan lukea Talvista tarinaa aina iltaisin vaan eihän siitä mitään meinaa tulla. Tullos jo, oi kesäloma!

Mutta yleisen valitusvirren jälkeen on hyvä todeta yksi asia: jalkapallon MM-kisoista huolimatta tai ehkä juuri siksi elämä on kivaa! Tapahtuu paljon hyviäkin asioita, olen kokenut onnistumisen elämyksiä työssä ja siviilissä. Lähipiirissä on paljon ihania ihmisiä ja aviomies on kasvattamassa Euroopan komeimpia kesäviiksiä! Kesän täytyy olla edessä koska täällä sitä ei vielä näy ja uudet bikinit odottavat kosketusta meriveteen. Nalkutusasenne syrjään nainen, keskity kaikkeen siihen hyvää mitä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!