torstai 12. kesäkuuta 2014

Optimisti ostaa bikinit

Illalla lopettelin uuden vuorokauden puolella työhommia ja hetken mielijohteesta päätin tilata bikinit. Malli oli jo hyvin harkittu valmiiksi joten väristä enää oli kiinni. Stadiumin verkkokaupasta löytyivät juuri sopivat ja hintaa pöksyineen ei kertynyt kuin hieman yli 20 euroa. Kuvaa sitten myöhemmin....

Melkoisesta optimismista tuo kielii: ulkona on pilvistä, välillä sataa kuin sen kuuluisan sateenjumalattaren hanurista ja lämpöä nippanappa 15 pykälää. Ikävä kesälentsu tuntuu päivä päivältä vain pahenevan, eilinen pyörälenkki ei ehkä sittenkään ollut hyvä ajatus... Mutta oli kuitenkin mukava armaan aviopuolison kanssa reipastella kahdestaan reippaat 25k. Tiedän, ei kumoinen pyörälenkki, mutta tissiä odottava vauva ei iltasella kovin kauan pärjää ilman maitohuikkaa. 

Tänään ajattelin piipahtaa jaloittelemassa sen verran että vien yhden kirjeen postiin ja sitten unille. Jotkut potkupalloskabat ovat kai alkamassa, luultavasti niitä pitää katsoa. Junnupelit on niin paljon helpompia, ei tarvitse välittää paitsiosäännöstä! Huomenna olisi ihana tehdä jo kyykkytreeni, toivottavasti tauti alkaa talttua. Lauantaina Ranualle päiväksi eläinpuistoon ja katsotaan mihin muuhun aikaa vielä jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!