torstai 7. elokuuta 2014

Salituttavuus

Kävimme työporukan kera tutustumassa uuteen saliin täällä Oulussa. Tutustumiseen ei sisältynyt treeniä (kun ei me laiskimukset siihen varauduttu ja lähdettiin vaan ex tempore vilkaisemaan uutta naapuria) mutta sitäkin kattavampi esittely sekä salin toiminnallisuuksista että laitteista!

Voitto on siis uusi, Oulun Limingantulliin avattu kuntosali, jossa toimintaa löytyy ihan joka lähtöön: Technogym-laitteet, vapaat painot, toiminnallinen sali kelkkoineen ja häkkeineen, ryhmäliikuntaa virtuaalisesti ja livenä, samoin spinningä. Spinningsali oli todella upea ja porrastettu siten, että kaikki spinnaajat näkevät ohjaajan esteettä. Ohjaajiksi on löytynyt huippuja persoonallisuuksia ja kaikin puolin uskallan suositella paikkaa vaativallekin treenaajalle. Erityisesti vaikutuksen teki upean violetti miesten kylppäri jota päästiin vilkaisemaan: väriä oli todellakin lattiasta kattoon.

Hyvän lisän Voittoon tuo sen sijainti: sali on osana uutta Superparkia ja samasta rakennuksesta löytyvät lasten (ja lapsellisten aikuisten) aktiviteettipuisto (testattu, mahtis!), tanssikoulu, pilateskoulu, kamppailuklubi häkkeineen, areena erikokoisille tapahtumille ja ravintola Robson's jonka salaattilounasta olen pari kertaa testannut - on muuten hyvää. Lasten listaa mulkoilin myös, siellä oli mm. paistettua lohta ja muusia sekä täyslihapihviä ja pulled porkia salaatteineen. Hyvää ruokaa nasuillekin ainaisten nakkien sijaan!

Omista treeneistä sen verran, että tiistaina kävin tekemässä mave-selkä-hauis -treenin. Mavet 70Kg:lla, lisäksi tein askelkyykkykävelyt 30 askellustax3 ja sitten olikin henki lähteä. Ylätalja, rintatuettu kulmasoutu ja hauikset tangolla ja penkissä. Siinäpä se. Tänään pieni hölkkä, sunnuntaina tärkeä 10km lenkki jolla ryhdytään valmistautumaan puolikkaalle maratonille.

Olen muuten päässyt käymään töissä toimistolla tällä viikolla, kuten ihmiset ainakin. On ollut mukavaa vaikka vähän raskastakin, kyllä tähän taas tottuu. Eri asia on, tottuvatko työkaverit etätöitä tehneeseen yksinpuhelijaan (avokonttori...). Vauva on ollut isovanhempien hellässä huomassa ja oikein onnellisena. Huomenna on ISO päivä: esikoiseni aloittaa koulutaipaleen. Meidän elämässä moni asia on loksahtamassa uudella tavalla sijoilleen: eivät asiat ennenkään paikoiltaan ole olleet, mutta nyt tapahtuva muutos on tervetullutta. Haikeaa, mutta tervetullutta. Sitähän se on kun lapset kasvavat, aina vähän liian nopeasti vaikka moni asia samalla helpottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!