sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikon varrelta

Tällä viikolla fiilikset ovat vaihdelleet huomattavasti enemmän kuin edellisellä, välillä on väsyttänyt tolkuttomasti ja ollut vähän matala mieli muutenkin, välillä on ollut todella kivaa. Tiistaina kävin 19,7 km lenkin hitaasti n. 7 min. kilometrivaihdilla köpötellen ja koko lenkki tuntui hyvältä, ilman nestettä tai muutakaan tankkausta. Ei tullut sitä uupumusta, joka kahdella viimeisellä puolikkaalla on vaaninut 15 km jälkeen. Torstaina piipahdimme päiväreisulle Ikeaan ystävän kanssa ja se oli yksi ehdoton viikon kohokohta. Eilen ostin uuden välipaidan juoksutakin alle ja tänään pääsen testaamaan sitä kaverin kanssa pk-lenkillä. Paita on pinkki. Kuinkas muuten?

Jooga

Minulla on aika paljon ongelmia yläselän kanssa, lääkäri totesi että se on ns. lankkumallia, liian suora. Tästä syystä, ja rönöttämisestä johtuen, mun yläselkä on aika jumissa, etenkin vasen siipilihas kipuilee lähellä kainaloa ja suorastaan tuntee, kuinka se estää vetämästä syvään henkeä. Ajattelin, että jooga voisi olla hyvä harjoitusmuoto minulle: saisin rauhoitettua mieltä samalla kun pääsisin työstämään rangan liikkuvuutta ja lantion alueen jäykkyyksiä.

Ajattelin, että Youtube-tutoriaalit ovat varmaa ihan perushyvä tapa tutustua lajiin, jos samalla koetan isosta peilistä seurata asentoa ja kuunella tarkkaan ohjeita. Nyt olen kolme tuntia tällä tavalla tehnyt ja on kyllä löytynyt juuri tuolta yläselästä meheviä jumeja ja niille hyviä liikkeitä ja asentoja. Kyllä tämä tästä, mobilisatiorullan kun vielä saisi hankituksi, ehkä pukki tuo.

Sitten voisi etsitä paikan, jossa pääsisi ihan oikeasti ohjatusti joogaamaan, juoksutreenien välillä.

Hyvää sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!