lauantai 20. syyskuuta 2014

21,1km 2h15min

 Juostu on! Ensimmäinen kymppi sujui mukavasti, välillä oli seuraa ja välillä taas ei. Keskivauhti huiteli siinä 6,23/km eli aikalailla suunnitelman mukaan. Toisella kympillä haasteet alkoivat 17km kohdalla, jalat kävivät todella raskaiksi eikä asiaa hirveästi auttanut, että viimeisellä juottopisteellä mukien puutteen vuoksi ei ollutkaan tarjoilua... Sääli maratoonareita!! Hehän ohittivat kyseisen paikan vielä kahteen kertaan. Luultavasti niitä mukeja sinne haettiin jostain lisää.
Dexalia

Valmistautumisesta: juoksutreeniä on tehty siitä elokuun alusta saakka tarkan viikko-ohjelman mukaan, seassa muutamia salipäiviä. Pisimmät pohjalenkit olivat 15km ja 20km, ne tehtiin siinä hieman reilun 7min km-vauhtia, eli sain tapahtumassa revittyä itsestäni vähän enemmän irti. Eilen koetin syödä hyviä hiilareita vähän tavallista enemmän ja kiinnitin veden juontiin huomiota, siltikin 17 kilometrin kohdalla energia meinasti loppua, mutta apu löytyi juoksuseurasta: tapahtumassa tuntemattomastakin voi saada hyvän tsempparin viimeisille kilometreille! Nyt se tuli tarpeeseen.

Vauvalleni ikää muuten ehti kertyä se 11 kuukautta. Ihan hyvin treenattu;)

Kyllä minä suosittelen kaikkia haastamaan itsensä aina johonkin uuteen. En minäkään koskaan juoksija ole ollut, mutta nyt on ensimmäinen puolikas taitettu. Seuraava on toukokuussa Helsingissä.

3 kommenttia:

  1. Hienoa!! Paljon onnea hienosta saavutuksesta :).

    VastaaPoista
  2. vau, onnea!! :) saat olla niin ylpeä itsestäsi! itsekin joskus haaveilen vastaavasta itsensä haastamisesta, ehkä jo ensi vuonna, tosi kiva lukea näistä onnistumisista ja treeneistä :) kerro sitten miltä tuntui eka lenkki puolikkaan jälkeen ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tytöt!;)

    Lenkille en vielä sentään lähtenyt, mitä nyt muutaman kilometrin pukkasin rattaita eilen. Mutta voi pojjaat että tuli lonkat ja polvi kipeiksi, rollaattoria olisin eilen tarvinnut! Ja tadaa, tänään ei enää mitään ongelmaa!:) Lenkille loppuviikosta:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!