perjantai 12. syyskuuta 2014

Voi elämä mikä viikko!

Tällä viikolla on ehditty urheilla jonkin verran mutta moni treeni on jäänyt viikonlopulle. Syy on perinteinen: työkiireet. Järjestelemme tapahtumaa huimaa vauhtia ja tässä vaiheessa päivät yleensä venyvät. Kuukauden päästä helpottaa...

Tilannetta on kuitenkin helpompi kestää nyt kun pääsee välillä töihin toimistolle ja kotiin tulee hoitaja. Meillä onkin maailman paras hoitaja lapsille! Vähemmälle en tietenkään raaskisi mussukoitani edes jättää.

Tässä töitä tehdessä ja lenkkeillessä on tapahtunut jotain kummallista: paino on lähtenyt taas laskuun. Viimeisen kahden viikon aikana melkein kaksi kiloa on huvennut jonnekin! Kunhan ei pelkästään lihasta niin muuten hyvä vain, menkööt! Syöminen on välillä ollut huonoa kiireessä, siitä ja juoksemisesta painonpudotus varmaan nyt johtuu. Naama myös kukkii vähemmän - mitä lie tuolla kropassa on käynnissä!

Seuraavaksi me taidetaan suunnata karkkipäiväkarkkien ostoon ja sitten on totuus kohdattavana: onko tänään salitreenin vuoro vai onko lähdettävä juokemaan mäkitreeni. Toivoisin niin tuota ekaa!

Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!