keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ojennukseen

Pakaraosaston lisäksi ajattelin hetkellisesti keskittyä myös ruokavalioon ja yläkropan voimapuoleen (ei suju leuanveto, ei). Huomasin punnerrellessani että ojentaja ja olka yllättäen alkaa kuitenkin jo erottua, vähemmällä rasvan määrällä erottuisi oikein hyvinkin... Mutta edelleen pidetään mielessä, ei ole aikomukseni treenata ja dietata kisakuntoon (yeah right, tällä vatsanahalla:D), kunhan sitä erottuvuutta vielä hiukan saisi enemmän. Suunta näyttää olevan oikea, kuva ei valehtele... Proteiinin saantiin pitää kiinnittää huomiota!

Edellisen jalkatreenin jäljiltä olen ollut jalkapuoli käytännössä. Todella arat ovat lihakset joten treeni meni sinne minne piti. Tänään lasten kanssa leikkipuistossa tein kuitenkin kyykkyjä yhdellä jalalla penkin päältä muutamia lyhykäisiä pätkiä, koetin sitä leuanvetoa ja iltasella (armaan mieheni ollessa merellä esikoisen kanssa) tein punnerruksia ja olka/yläselkä -osastoa käsipainoilla. Samalla kun siivosin vauvan kakkaa lattialta... Mutta siis jotain pientä tänäänkin lasten kanssa, huomenna joko sali tai lenkki. Juoksupuoli painaa mieltä: ExtremeRun lähestyy ja pitäisi saada se pitkä lenkki alle jo tällä viikolla, mutta lämpöä kun on +28 se ei oikein houkuttele. Pakkohan se on vain johonkin väliin upottaa. Helle on ihanaa paitsi kun pitää juosta tai kun vauvalla on liian kuuma.

Beibellä on muuten toinen korvatulehduskuuri menossa ja yöt ovat sen mukaiset. Nyt koetetaan häätää pöpö kovemmalla tropilla, todella toivon että se nyt lähtee niin kuin kuppa Töölöstä. Tää päivä oli nyt tällainen, huomenna sitten toisenlainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!