torstai 17. heinäkuuta 2014

Terve, täällä tollo!

Ollaan palattu mökiltä jo sunnuntaina mutta päivittämään en ole päässyt: macin laturi sanoi poks. Tai niin luulin. Tänään olin menossa sitä vaihtamaan ja huollon pojan käsissä laturi alkoikin toimia. Kuinkas muuten, ei se vaan minulla toiminut. Kauhea selittely ja punastelu ja hiljaa hiippailen ovesta ulos, eihän kukaan nähnyt??!! Mutta siis, päivittämiset ovat jääneet kun mobiililla on tympeää sitä tehdä ja koneeseen en ole saanut virtaa. Kuten luulin. No nyt kone pelaa joten jatketaan siitä mihin jäätiin.

Kyykkykävely oli viimeksi teemana ja voi elämä miten jäätävä kipeiksi lihakset siitä tulivatkaan! Seuraavan päivän juoksulenkki ei auttanut palautumista, sitten menikin kolme päivää kärvistellessä. Tällä viikolla pääsin jo salille ja mave-selkä-hauis -treeni kulki mukavasti. Tänään on suunnitelmissa pidempi juoksulenkki kun välillä satelee hienokseltaan ja välillä kaatamalla kuin esterin perästä: sopiva juoksukeli, helteellä ei meno niin maistu.

Palataan asiaan lenkin jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä ihan tutulle tuon laturin kanssa sählinki. Toinen mikä hävettää kanssa suunnattoman paljon niin on pyytää apua johonkin ongelmaan että ei toimi/löydy/onnistu. Joku tulee selän taakse seisomaan ja se ongelma ratkeaa siinä toisen tuijottaessa, siinä vaiheessa myös tekis mieli pää työntä ainakin omaan kainaloon ja kadota vähin äänin paikalta :)

    Hyvää juoksulenkkiä!! Kateellisena jo haaveilen kanssa syksyn juoksulenkeistä!!

    VastaaPoista
  2. Tuota sattuu mullekin, tosin kuulostaa enemmän silät klassiselta miesten ongelmalta: esim. ei voida pyytää ajo-ohjeita kun ollaan jo eksyksissä:)

    Lenkkiä varten hain juomavyön Stadiumista (4 pikkupulloa) kun lämmintä on edelleen, lenkille pinkaistaan tunnin päästä!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!