sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sporttipäivitys

Nyt on ollut suhteellisen hyvä treeniputki päällä! Pitkään vaivannut väsymys tuntuu edelleen, mutta verikokeet jne osoittavat että olen terve kuin pukki, joten napinoitta olen koettanut ajaa itseni sorvin ääreen, mikä se sorvi sitten kulloinkin on.

To tein nopsatempoisen 6km juoksulenkin, pe salilla rinta-olka-ojentaja, la taas nopeatempoinen lenkki mukavuusalueen ulkopuolella ja tänään jalka-selkä-haba. Jako on omalaatuinen, mutta nyt pitää panostaa enemmän juoksuun ja salipäiviin pitää saada mahtumaan monta hommaa ilman että menee vetelehtimiseksi. (tätä yritän estää tekemällä isoja liikkeitä vapailla painoilla ja nopsilla palautuksilla - ei liian monta liikettä kertaan, tehokkaita isoja liikkeita ja vähän eristäviä, esteettisyyttä ei pidä unohtaman;)). Mielenterveyttä hoidin tänään ihanalla luisteluretkellä armaan esikoiseni kanssa, ihan hurjan hauskaa meillä oli vaikka pakkanen paukkuu! Näin täti-iässä on hauska löytää itsestään vielä jääprinsessa, kun vähän kaivaa. Nuorena olin aika hyvä luistelija nimittäin. Nyt omistan ihanat pörrösomisteiset vaaleanpuna-valkoiset kaunokit, kyllä kelpaa!

Vaivannutta väsymystä vastaan taistelen sillä, että tietoisesti en enää availe illalla työposteja ja puhelimeenkaan ei kerry enää lukuja lukemattomista meileistä. Kirjaa  uskallan ennen unta lukea jos se on tylsä, mutta liian hyvä kirja vain valvottaa ja nyt olen tarvinnut unta tavallista enemmän. Pitkä lentsuputki meillä olikin ja toivoisin, että väsy tosiaan vaan johtuu siitä ja neljästä lapsesta seitsemässä vuodessa. Mykoplasma tai muu pilaisi aika fantsusti treenisuunnitelmat. Nej, tack.

Kohti uutta viikkoa, uusi treenejä ja kevättä!

(rinta-olka-ojentaja treenin sisältö: penkki 30kg, pystypunnerrus smithissä 25kg, vinopenkki 10 kg kp:t, kahvakuulalla 20kg pystysoutu, ojentaja taljassa...)
(jalka-selkä-haba: takakyykky 50 kg, mave 20kg kp:t, ylätalja, hauistangolla, vastaotteella käsipainoilla) Jotain näihin olen lisäillyt fiiliksen mukaan, ja vatsat tietty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!