sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Voihan Epiduo

Nyt ei voi muuta sanoa.

Kerroin tuossa aikaisemmin kuinka kukkea fiilis on. Naama muistuttaa enemmän pizzaa kuin keski-ikää lähestyvän naisihmisen hiljalleen rypistyvää pärstävärkkiä. Marssin viimein lääkäriin kun tuntui etten kohta kehtaa edes töihin mennä. Lääkäri totesi tilanteen ja lampulla oikein erikseen analysoi ongelmakohdat. Kuulema naamani ei ole niin paha, että antibiootteja vielä annettaisiin. Toisaalta, keskustelunedetessä kerroin toki lääkärille imettäväni edelleen ja sehän rajasi hoitovaohtoehtoja taas runsaalla kädellä. Ainoaksi avuksi jäi paikallishoito ja lääkäri kirjoitti Epiduo-geelin. Kyllä tässä apu-sana saa kummallisen merkityksen.

Kolme epiduo-yötä on takana, sehän levitetään aina illalla valkaisemaan tyynyliinat jne. Naama on kihelmöivä, kuiva, hilseilevä ja yleensä ottaen vain kipeä. Punoitus ja hilseily ovat niin järkkyjä että mitään muuta tähän naamaan en nyt uskalla laittaa kuin kovasti perusvoidetta. Illalla en tänään epiduoa laita lainkaan vaan vähennän käytön jokatoiseen päivään.

Luin illalla kotimaisia ja ulkomaisia käyttäjäkokemuksia tästä valmisteesta kun tuntui että kuoriutuu kai tämä pinta kokonaan irti. Kihelmöinti, polttelu, punoitus, hilseily ja silmien turpoaminen (ainettahan ei silmien lähelle laiteta edes!) olivat aika tyypillisiä ueimmilla käyttäjillä ja nämä oireet olivat viikossa hävinneet. Luojan kiitos on syysloma ja olen viikon kotona! Töistä käskisivät varmasti kotiin jos näin mörönnäköisenä sinne menisin. Tai säikähtäisivät ainakin.

 Kuulema käyttäjät ovat kuitenkin saaneet apua ihan parissakin viikossa, selkeää muutosta, alkuvaikeuksien jälkeen. Joten ei vielä luovuteta - palaan raportoimaan myöhemmin!

Salihommat

Eilen kävin tekemässä mave-selkä - hauistreenin, mave 65kg. Hirveästi ei siis voimatasot tulleet tiiviin juoksutreenin aikana alas, tai ainakin ne palautuvat mukavasti. Ensikerralla tankoon laitetaan 70kg.

Tänään on juoksupäivä, ilma sen mukainen: +2° ja vettä sataa kaatamalla!

Ihanaista sunnuntaita kaikille! Tiedättehän, että jouluun on alle 70 päivää aikaa, kohta saa alkaa viritellä valoja ja paitaa torttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!