keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Onpa mahtavat raskausarvet!

Noin huudahti innoisaan fysioterapeutti, jolla kävin rintarangan ongelmien kanssa. "Niin hauskasti tuolta housun vyötäröstä nousevat esille, niin ku seepralla, kun kumarrut!". Joo. Tiedän.

Olipas se outo kohtaaminen.

Lääkäri tutki mun hengitysongelmia ja määräsi kahden viikon PEF-mittaukset sekä reissun fysioterapeutille rintarangan virheasennon vuoksi. Kuulema lihasvaivat, jotka johtuvat virheasennosta voivat nekin osaltaan selittää miksi välillä on todella hankala kiskoa ilmaa. Eli jos löytyy astma PEF:n tuloksista päätellen, hyvä, sen kanssa pärjää ja jos taas ongelmat johtuvat rintarangan ongelmista, voidaan niitäkin helpottaa. Sain ohjeet miten lisätä liikkuvuutta, suurin osa oli kyllä jo vanhastaan tuttuja, mutta yritetään.

Lenkkeilyä olen harrastanut suhteellisen reippaasti, viime sunnuntaina oikein ihanan rennon pitkän lenkin ja sitä ennen vauhtikestävyyden hyvällä vautitasolla - ei liikaa eikä liian vähän. Olin tyytyväinen. Salilla olen käynyt myös, nyt etenkin koetan niitä rintarankajuttuja sielläkin ratkoa vähän tietoisemmin.

Kohta on juhannus, ainakaan vielä ei sada lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!