lauantai 15. marraskuuta 2014

Back on track

Tänään on ollut tuplatreenipäivä ja huomena kun käyn juoksemassa, on koko viikon saldo täysi. Ekan kerran pitkästä aikaa! Tästä on hyvä taas noudattaa säännöllistä rytmiä ja koettaa pysyä terveenä.

Aamun aloitin aamulenkillä, lyhyellä, n. 3km. Aamuaerobisella ei sinänsä ole mitään erityistä merkitysrtä esim painonhallinnassa, tutkimusten mukaan, mutta onhan se hyvä tapa ottaa itseään niskasta kiinni ja hoitaa ensimmäisenä asiana rästitreeni pois listalta. Sitten on kiva istahtaa kahvin ääreen lukemaan lehti. Rahkan sekaan sekoittelin tänä aamuna pari teelusikallista tortuntäyteluumuhilloa, oli muuten todella hyvää. Mutta onhan siitä sitä sokeriakin, ei sentään ihan mahdottomasti mutta... Samaa voisi varmaan koettaa kuivatuilla luumuilla jos liottaisi, vaikka sokerisiahan kaikki kuivatut hedelmätkin ovat. Mutta mukava jouluinen aromi siitä rahkaan kuitenkin tuli!

Päivällä käytiin koko porukalla uimahallissa, sekin melkein käy urheilusuorituksesta vaikka itse ei uimaan pääsekään. Pienimmäistä saa punnertaa sylissä koko ajan ja uimavaipan sekä uikkarin nitkuttaminen suihkunihkeälle vauvalle on sekin melkoisen haastavaa - koko ajan tyylikkäästi takamus paljaana itse kyykkien. Ah mitkä mahamakkaranäkymät, varovat muut lasten tekemistä tuhot nähtyään! Hah.

Iltasella kävin sitten salilla ja sepä näytti tältä:

  • Crossailua muutama minuutti
  • Maastaveto 65kg, 3x10
  • Rintatuettu kulmasoutu, 3x10, 20kg
  • Ylätalja eteen, 3x10, 35kg
  • Hauiskääntö w-tangolla, 22,5kg, 3x10
  • Hauis vasaraotteella, 6kg kp:t
  • Mave, suorin jaloin, 20kg käsipainoilla/käpälä
  • Vatsat
Ja sitten kotiin hoitamaan pyykkivuorta. En minä vain käsitä miten pyykki lisääntyy ihan itsekseen tuolla nurkissa. Lasten sänkyjen alle kätkeytyy valtavat varastot vaatteita, juuri kun luulee selättäneensä pyykkikasan, lasahtavat nämä varastot silmille. Olenhan kertonut että erityisesti inhoan juuri pyykkäämistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se julkaistaan pikimmin!