Kuka? Mitä? Miksi?

Sää äiti näytät ihan nätiltä tänään! tyttö, 3v.

Minä


Olen Sanna, jo liki nelikymppinen neljän lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta.  Lapsemme ovat putkahtaneet maailmaan 2007, 2010, 2011 ja 2013. Rakkaan puolisoni kanssa olen hiihdellyt samoja latuja laskentatavasta riippuen liki 20 vuotta, joista aviossa kohta 16.

Olen utelias, innostuva, liikuttuva ja aika kovapäinen. Mutta tällaisenaan hyvä.

Mitä ja miksi? 
Kirjoitan monenlaisista asioista, blogini alkoi odottaessani numero nelosta, siksi alkupäästä löytyy paljon raskauteen ja liikkumiseen liittyviä juttuja, liikunnasta raskauden jälkeen ja nyt tuoreemmiltaan juoksemista, myös muuta tyhjänpäiväistä ja huttua.

Kun katsoo ensimmäisiä tekstejäni ja viimeisimpiä, löytää mielenkiintoisen näkökulman muutoksen. Toisaalta vanhat finess-juttuni jopa nolottavat, mutta annan niiden olla. Viisastuminen, kasvaminen, pohjakosketukset, mielenmuutokset ja oppiminen ovat ihmiselon varrella väistämättömiä asioita. Mitäpä niitä peittelemään.

Juttujani ei pidä ottaa turhan vakavasti eikä ikinä asiantuntijaohjeina, miltään saralta. Mietin, luen, kokeilen ja pyrin oppimaan, elämää vähän huolettomammin ja terveemmin. Muodista en kirjoita kun en siitä paljoakaan ymmärrä. Kaikki uudet vaatteeni ovat treenivaatteita, ei aihetta OOTD-kuviin...

Syitä kirjoittamiseen on yhtä monia kuin aiheitakin!
  • Blogi on väline dokumentoida omat treenini ja seurata miten etenen kohti niitä tavoitteita, joita itselleni olen asettanut
  • Uskon vertaistuen voimaan, olkoon kyse maratonharjoittelusta, unikoulusta, vakavasta sairaudesta tai suurperheen - miksi ei pienemmänkin - vanhempana olemisesta. Mistä tahansa. Toivon, että blogistani joku joskus onnistuu löytämään apua, lohtua, naurunaihetta tai motivaatiota. Paljosta on mahdollista selvitä eikä hätä ole monestikaan tämännäköinen!


Mitenkähän tuo on...


Nämä ainakin kannattaa lukea, päätä sitten pysytkö matkassamme!